Herstoffering

Herstoffering

Herstoffering / stofferen / onderhouden

Voldoet uw meubilair niet meer aan uw verwachtingen?
Overweeg dan om uw oude meubels een nieuwe en trendy look te geven.

Waarom veel geld betalen voor nieuwe meubels als u ook kunt herstofferen? Herstofferen biedt eindeloze mogelijkheden. Zowel de bekleding als de vulling kunnen vervangen worden.
Herstofferen is het vervangen van de bekleding en indien nodig van de vulling. U kunt om verschillende reden kiezen voor herstofferen. Bijvoorbeeld als de oude stof versleten is (refurbishen), u een nieuwe huisstijl krijgt (restylen) of een meubelstuk een verbeterde toepassing krijgt.

Herstoffering is refurbishen

Is de stof van uw bureaustoel versleten, maar het frame nog in goede staat? Herstofferen is de perfecte oplossing.
Wat is refurbished?
Refurbishen is het controleren, renoveren en schoonmaken van producten.

Herstoffering is restylen

Voert uw organisatie een nieuwe huisstijl door? Dan is de kleur van de stoffering vaak niet meer bijpassend.
De oplossing: laat uw meubels herstofferen. Wij vervangen de oude stof door een nieuwe stof die past bij de nieuwe huisstijl.

Herstoffering en Restyling

Heel vaak hebben mensen een stoel, zetel of relax waarvan de bekleding nog goed is maar waarvan het zitcomfort te zacht geworden is of volledig versleten is.

Een stoel, zetel of relax is zelden onherstelbaar.  Het is zo dat de stoffering dikwijls aan vervanging toe is. Door het herstofferen van uw stoel kan u makkelijk de stoel in oorspronkelijke staat herstellen of er een trendy stijl aan geven.

Of het nu gaat om het stofferen van nieuwe stoelen, herstofferen of het onderhouden van gebruikte stoelen: wij verzorgen het gehele traject.